Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Габриела Александрова Габи замина за операция
Габи замина за операция Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
11 април 2008
Габи и Симонка в Мюнстер
Скъпи приятели,
Днес - 11 април, с полет на „България Еър” - Варна-Виена-Дюселдорф, малката Габи и родителите й отлетяха за Германия.

Габче ще бъде приета за лечение в "Детска хирургия и хирургия на новородени" на Университетска клиника Мюнстер на 14 април, понеделник.
Диагнозата на детето – двустранна нефробластома, изисква спешна хирургична намеса, която поради спецификата и разположението на туморите в близост до бъбречните легенчета (а единият и в самото легенче), не можеше да се осъществи в България без риск от отстраняване и на двата бъбрека.
Надяваме се опитът на проф. Лозе и нейният екип в лечението на ракови заболявания да доведе до успешен край тъжната история на младото семейство и малката им рожба.

Лечението на Габи стана възможно благодарение на вас, приятели на "Спаси, дари на...", на сем. Арабаджиеви от Пловдив и на нашите приятели от Нова телевизия, които излъчиха редица репортажи за Габи и изпратиха момиченцето днес на аерогара "Варна".

Сладкото ни Габче замина засмяно, раздавайки с ръчичка целувки на всички страни.
Успех, слънчице!

Обсъди във форума. (25 мнения)
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.