Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Георги Корфонозов Кампанията за Георги Корфонозов приключи успешно!
Кампанията за Георги Корфонозов приключи успешно! Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
15 юни 2008
С огромна радост ви съобщаваме чудесната новина! След последното дарение от 10 000 лв. в петък, средствата, необходими за лечението на Жорко са събрани!

За 8 месеца извървяхме заедно половината път към оздравяването на хубавото ни момче – събирането на крупната сума от 105 000 евро.
Сега, отново с нашата безусловна подкрепа, предстои Жоро да измине другата половина от пътя – успешната бъбречна трансплантация.

Той вече знае, че не е сам. Почувства колко много хора го обичат и вярват в него. Научи и каква велика сила е сплотеността.
За тези 8 месеца нашето момче порасна

Приятели, благодарим ви за неизменната, безценна и топла съпричастност!
Благодарим ви за това, че вдъхвате кураж и сили на Жоро!
Благодарим ви за щедрата и дейна подкрепа!

Щастие е, че можем да споделим с толкова прекрасни и истински Хора мигове като този...
Да, това е истинското измерение на щастието!

Благодарим!Тъй като навлязохме в летния сезон, когато такъв род операции се правят само в крайно наложителни случаи, трансплантацията на Георги ще бъде извършена най-вероятно през септември. Допълнително ще ви информираме в коя държава ще се проведе и ще ви държим в течение на всички новини около лечението му.

Обсъди във форума. (19 мнения)
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.