Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Габриела Александрова Втората кампания за Габи приключи успешно!
Втората кампания за Габи приключи успешно! Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
22 февруари 2009
Най-после, след 5 месеца чакане, получихме от администрацията на Университетска клиника Мюнстер калкулация на разходите за лечението на Габи.

Общо лечението възлиза на 56 435 евро. До момента са платени по предварителни оферти 30 500 евро.
Оставащите за доплащане 25 935 евро вече са събрани.
Затова с радост ви съобщаваме, че кампанията за Габи приключи!

Щастливи сме да споделим с вас - хората, благодарение на които Гъбка беше лекувана с най-съвременни средства – чувството на огромно удовлетворение от факта, че въпреки тежката диагноза, днес Габи живее без хемодиализа и има всички шансове да оздравее напълно.
Ангажираността, вниманието и професионализмът, с които немските лекари подходиха към нейния сложен и рисков случай, са наистина впечатляващи. Проф. Лозе, проф. Фрювалд и целият екип на детската онкологична клиника в Мюнстер спасиха живота на детето.
Сега лечението продължава в МБАЛ „Света Марина” Варна, под грижите на д-р Белчева и доц. Калева.
Остават още няколко курса следоперативна химиотерапия, след което Габи ще може да забрави, че някога е била болна и да се сбъдне онова, което си пожелахме през зимата на 2007 год. – с наша помощ да изживее щастливо детството си, само с интуитивната увереност, че около нея има много добри хора и всички я обичат.

Благодарим ви, приятели!

Нека сега, в края на тази зима, си пожелаем оттук нататък всички новини за децата на сайта да са все хубави!


Обсъди във форума. (1 мнения)
 
Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.