Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Божидара Павлова Третата кампания за Божидара приключи успешно!
Третата кампания за Божидара приключи успешно! Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
26 февруари 2009
Днес Актавис България направи неоценим подарък на Божидарка. Най-голямата фармацевтична компания у нас дари 10 500 евро за лечението на детето в Москва.
И не само това – г-н Илия Пашов, изпълнителен директор на фирмата, обеща, че от началото на март до края на годината "Актавис" ще отделя част от печалбата от всяка продадена опаковка на медикамента Беналгин и периодично ще дарява събраната сума за възстановяването на Божидара.

Изразяваме дълбоката си признателност към "Актавис" за благородния и щедър жест, както и за изключително бързата реакция!

Фармацевтичната компания не за първи път помага на нашите деца. През месец март миналата година г-н Хаджидончев участва в серия благотворителни игри на "Стани богат", подпомагайки по този начин значително лечението на Пламен Бонев.
Огромни благодарности на bTV и лично на г-жа Ани Салич за професонализма и човешката ангажираност! Оповестяването на проблема с Божидарка в централната емисия на bTV Новините скъси рязко пътя към благоприятната развръзка.

Благодарим на всички дарители, които отново протегнаха ръка за помощ на момиченцето ни!

Сега остава единствено Божидарка да преодолее кризата и бързо да укрепне.

Дръж се, миличка! Толкова много хора мислят за теб и те обичат!


Добрата новина, bTV Новините, 26.02.09

Обсъди във форума. (2 мнения)
 
Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.