Skip to content
Намирате се в: Начало
В момента няма активни кампании
Поздрави от Хадаса Печат Е-мейл
Автор Дора Петрова   
07 март 2007

Дари и мама
Дари и мама
Здравейте мили приятели !

 

Г-н Пешев, благодарим за пожеланията ! Стискаме палци на Ивка, Данко и Светльо ! Дано да имат нашия късмет. А що се отнася до Светльо-получихме документите му и ще изберем най-добрия вариант как по-бързо те да достигнат до проф.Славин. Благодарим на всички за подкрепата и милите думи. Бързам да споделя добрата новина! Резултатите от костно-мозъчната пункция показват , че Даринка е в ремисия.

Материалът от костният мозък на Даринка, който е взет при биопсията се съхранява и ако (не дай Боже) някога тя направи рецидив, той ще й бъде трансплантиран. Дано това никога да не се случва! Днес тя се чувства по-добре, започна да става от леглото, но все още отказва да се храни.

Дари и тати
Дари и тати
Добре, че е татко й. Само той е в състояние да я склони да хапне малко. Преди трансплантацията ще бъде проведен курс химиотерапия, който е задължителен. Протокола на лечението все още не е уточнен, но вече започнаха да я подготвят за него. Два пъти на ден пие сиропчета, които трябва да предпазят организма й от евентуални възпаления на лигавиците и бактериални инфекции, които за съжаление често възникват по време на курса.

Вчера лекарите решиха да се отделят лимфоцити от моята кръв и да бъдат влети в Даринка, а в случай, че нейният организъм ги отхвърли ще имат готовност и ще потушат реакцията. За това ми бяха направени пълни изследвания, които включват и повторна типизация за съвместимост. Все още не е взето решение относно донора. Днес сутринта отидох в лабораторията, където ме включиха към един апарат, чрез който за около час и половина преработвайки кръвта ми отделиха необходимото количество лимфоцити.

Дари


Зная, че на много хора съм обещала да пиша. Моля нека да не си мислят, че съм ги забравила! Искам да ви кажа, че много ви обичам и че много ми липсвате! Прегръщам ви.

                                                       Дора

 

Обсъди във форума. (3 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Още по темата:

Регистрация:

Абонамент за бюлетин

От тук можете да се абонирате за бюлетина с актуални новини от нашия сайт.


Гореща линия:

За въпроси, предложения и допълнителна информация, можете да звъните на следните четири телефона:

0888 38 50 50

0899 31 23 40

09:00 - 22:00ч.

Или да пишете на:
team(AT)save-darina.org

От галерията:

Нови потребители:

Общо потребители: 1221
  • mitko (1)
  • Росен Димитров (4)
  • Georgi Korfonozov (1)
  • Евгения Николаева Илиева (3)
  • Milen (1)
  • deribeev (61)
  • Цветина Иванова (1)
  • Данко Димитров (1)

Продавач на надежда

Аудио клип за сайта

Изтегляне на клипа.
 
Ръководство за родители на болни деца

Партньори:

Advertisement

Изпрати картичка

Advertisement

Най-четени:

Брояч на посещенията

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
посещения от 12/12/2006

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.