Skip to content
Намирате се в: Начало
В момента няма активни кампании
Награда "Човек на годината" Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
10 декември 2009
Днес в гранд хотел "София" се състоя тържествената церемония по връчването на наградите на Българския хелзинкски комитет за принос в защитата на правата на човека у нас през 2009 г. "Човек на годината".

„Спаси, дари на...” получи наградата на публиката, след като инициативата ни събра най-много гласове при онлайн гласуването на сайта humanoftheyear.org.

Особено сме щастливи, че нашата смела, упорита и енергична приятелка Теодора Захариева стана Човек на годината 2009! Честито, Теди! Бъди все така безкомпромисна към своеволията в здравеопазването. Ти си светлинка и надежда за толкова много хора!

Останалите наградени са Донка Панайтова, лидер на ромската правозащитна организация „Дром”, Фейсбук групата „Гласуване без граници”, архитект Калина Павлова за изключителна гражданска смелост и Капка Панайотова, основател на „Център за независим живот” за цялостен принос към защитата на правата на човека в България.

Благодарим от сърце на всички приятели на инициативата ни, които ни подкрепиха! Благодарим ви не само за тази награда, която е и ваша! Благодарим за доверието ви, без което този сайт нямаше да е възможен! Благодарим за постоянството и любовта, с които дарявате шанс за живот на болните деца!

От името на Данко, Гошко, Божидара, Пламен, Джулиана, Наталия, Ивет, Георги, Марчело, Джансу, Иван, Кристиян, Гьоркем, Богомил, Алекса, Евелина, Николай, Габриела, Гергана, Симона, Добри, Филип и Ани БЛАГОДАРИМ!

Посвещаваме тази награда на Дари, Светльо, Цеци, Пепи, Марти, Мехмед и Александра – сияйните ангелчета, които живеят в душите ни.
 
< Предишна   Следваща >

Още по темата:

Регистрация:

Абонамент за бюлетин

От тук можете да се абонирате за бюлетина с актуални новини от нашия сайт.


Гореща линия:

За въпроси, предложения и допълнителна информация, можете да звъните на следните четири телефона:

0888 38 50 50

0899 31 23 40

09:00 - 22:00ч.

Или да пишете на:
team(AT)save-darina.org

От галерията:

Нови потребители:

Общо потребители: 1221
  • mitko (1)
  • Росен Димитров (4)
  • Georgi Korfonozov (1)
  • Евгения Николаева Илиева (3)
  • Milen (1)
  • deribeev (61)
  • Цветина Иванова (1)
  • Данко Димитров (1)

Продавач на надежда

Аудио клип за сайта

Изтегляне на клипа.
 
Ръководство за родители на болни деца

Партньори:

Advertisement

Изпрати картичка

Advertisement

Най-четени:

Брояч на посещенията

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
посещения от 12/12/2006

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.