Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Георги Борисов Втората кампания за Георги приключва успешно!
Втората кампания за Георги приключва успешно! Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
06 април 2011
Една тревога по-малко ще имат родителите на Гошко през следващите 15 месеца. С ваша помощ той ще продължи да получава редовно лекарствата и хранителните си добавки.
Благодарим ви!
Гошко лично ни заръча да ви предадем, че ви обича!

Междувременно, докато течеше настоящата кампания, дойдоха неочаквани новини.
Преди 2 седмици Гошко постъпи в клиниката по гастроентерология в София за обичайните контролни изследвания. Лекуващите лекари изпратиха резултатите за мнение на д-р Ким в Бостън. През трите години след операцията такава кореспонденция се води периодично.
Отговорът, дошъл преди няколко дни, ни изненада: Д-р Ким препоръчва извършване на втора процедура СТЕП, тъй като тънкото черво на Георги отново се е разширило достатъчно за повторно удължаване. Целта на операцията е да се създаде още по-голяма резорбираща повърхност на червата и съответно – допълнително да се повиши качеството на живот.

В момента се доуточняват финансовите условия на предстоящото лечение.
Център „Фонд за лечение на деца” очаква експертно медицинско становище и оферта от Children’s Hospital Boston, за да представи документите за разглеждане и решение на Обществения съвет.

Гошко е умно и отговорно дете. Вече е голям и е наясно с всичко, което се случва. Разпитва, слуша внимателно, коментира, изказва мнения.
Знае, че много хора мислят за него и му помагат да расте здрав и щастлив, затова е съвсем спокоен и уверен, че и този път всичко ще бъде наред.
Няма как при това положение и ние да не сме.

Благодарим, приятели!
Ще ви информираме редовно за нашия Патладжанчо, който отново ще бъде победител, знаем го!
Обсъди във форума. (1 мнения)
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.