Skip to content
Намирате се в: Начало
В момента няма активни кампании
Наш партньор: Съюза на българите по света "Бъдеще" Печат Е-мейл
Автор Гергана Барабонкова   
29 март 2007

СБС
Щастливи сме да ви съобщим, че партньор на нашата инициатива „Спаси, Дари на...” е Съюз на българите по света "Бъдеще". Сдружението е официално регистрирано в Париж през юни 2006 и има за цел да обедини българските граждани по света за създаването на модерно, свободно общество в България, основано на гражданското участие, прозрачността, свободната конкуренция, частната собственост и човешката солидарност.

Благодарение на подкрепата на СБС "Бъдеще", дарения за децата на сайта ни вече могат да бъдат изпращани чрез системата за плащания PayPal. РayPal не работи с български банки и сме изключително признателни на съдействието на Съюза на българите по света "Бъдеще", който функционира на територията на страна, включена в системата.
Събраните средства ще се превеждат в сметката на съответното дете в България, с посредничеството на френската банка BRED. Всички дарени суми ще бъдат конвертирани в евро. Даренията ще се афишират в реално време на сайта на Съюза на българите по света "Бъдещe" - www.budeshte.org и на нашия сайт - www.save-darina.org

Екипът на „Спаси, Дари на...” е безкрайно благодарен на Съюза на българите по света "Бъдеще” и лично на господин Атанас Чобанов - секретар на Съюза, за незабавната реакция, за протегнатата ръка, за професионализма и човечността. Благодарим ви, че дарявате живот на надеждата! Обсъди във форума. (0 мнения)

 

 
< Предишна   Следваща >

Регистрация:

Абонамент за бюлетин

От тук можете да се абонирате за бюлетина с актуални новини от нашия сайт.


Гореща линия:

За въпроси, предложения и допълнителна информация, можете да звъните на следните четири телефона:

0888 38 50 50

0899 31 23 40

09:00 - 22:00ч.

Или да пишете на:
team(AT)save-darina.org

От галерията:

Нови потребители:

Общо потребители: 1221
  • mitko (1)
  • Росен Димитров (4)
  • Georgi Korfonozov (1)
  • Евгения Николаева Илиева (3)
  • Milen (1)
  • deribeev (61)
  • Цветина Иванова (1)
  • Данко Димитров (1)

Продавач на надежда

Аудио клип за сайта

Изтегляне на клипа.
 
Ръководство за родители на болни деца

Партньори:

Advertisement

Изпрати картичка

Advertisement

Най-четени:

Брояч на посещенията

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
посещения от 12/12/2006

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.