Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Богдан Алексиев Кампанията за Богдан приключва успешно!
Кампанията за Богдан приключва успешно! Печат Е-мейл
Автор Екип на сайта   
18 януари 2012
Ас съм Гого и съм на 7 години. Имам брат Марти който е на 3 години, имаме коте на име Съни. Когато сорвакахме Баба и Дядо и получихме пари за подараци. Но тъй като имаме достатъчно подаръци, решихме че тези парички могат да помогнат на теп.
От цялото семейство ти пожелаваме бързо да оздравееш.
 
ЗА БОБИ С ОБИЧ
Гого и Марти и малката Съни

Това послание, сложено в старателно изрисуван с цветя плик, са получили във Форте радио.
Ето защо си струват всичките ни усилия! Децата са скъпоценнен дар, за който можем само тихо да благодарим. И да правим всичко възможно детството им да бъде светло, приказно и пълно със сбъднати мечти.
Позволихме си да цитираме писмото на двамата малчугани и защото по най-сладкия начин изразяват огромната любов, надежда и загриженост, с които е обграден Боби от стотици хора в последните 2 седмици. Тази подкрепа е от изключително значение не само за смелото ни момче, но и за родителите му, които се убедиха, че не са сами в тежкия момент.

От днес знаят също, че притесненията им вече са с едно по-малко. По обяд, почти едновременно, дойдоха две новини: 1. пристигна чаканата оферта от Аугсбург;
2. Общественият съвет към Център „Фонд за лечение на деца”, на базата на положително експертно становище, взе решение да бъде финансирано лечението на Богдан в Германия.
Новата оферта е само за процедурата емболизация, защото първо тя трябва да се проведе и едва след това да се прецени дали се налага операция.
Сумата по тази оферта вече е събрана в дарителската сметка. Затова ОС гласува принципно, че при възникване на допълнителни разходи за продължаване на лечението на Богдан в Аугсбург, след представяне на оферта, средствата ще бъдат осигурени от ЦФЛД.

Екипът в Клиника Аугсбург ще бъде готов да приеме Боби в първата седмица на февруари. Дотогава ще бъдат уредени всички формалности по заминаването – превод на сумата, самолетни билети, престой на семейството в града.

И така, можем с радост, облекчение и безкрайна благодарност към вас, скъпи приятели, да обявим успешен край на кампанията за лечение на Богдан!

Изразяваме дълбокото си уважение и признателност към:
Д-р Минкин за професионализма и доброто отношение!
Проф. Райнов, който не само пое веднага отговорност за лечението на Боби, но и се отказа от хонорара си, за да се намали сумата и детето да замине по-бързо.

Благодарим!

На добър час, миличък Боби!
Гого, Марти, котето Съни и всички ние - безброй каки, батковци, лели и чичовци, те чакаме скоро да се върнеш здрав и да ни дариш с една от прекрасните си усмивки!
 
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.