Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Гьоркем Сали Четвърта кампания за Гьоркем
Четвърта кампания за Гьоркем Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
30 януари 2011
На 18 януари 2010 год. – преди година, с ваша помощ изпратихме Гьоркем за петата му операция в офталмологичната клиника в Грайфсвалд. Тогава проф. Клеменс прегледа момченцето и прецени, че за момента и двете ретини се развиват изключително добре и на този етап не е необходима оперативна намеса, но иска да го прегледа отново след една година и ако се налага - да оперира.

Веднага след като се върнаха, родителите на Гьоркемче преведоха 2580 лв. на Рафаил, който в този момент се нуждаеше спешно от средства за операция в същата клиника, а през март, когато от болницата върнаха по сметката и останалите неизразходвани 6180 лв., ги дариха на Петьо Узунски.

Направиха го, защото: „Събраните за Гьоркемче парички са не само парички, а любов и не можем да си позволим да пилеем и частица от тази любов!” – написа тогава тяхната и наша приятелка Айнур.

Малко е да се каже, че сме им благодарни за безусловната подкрепа в тежък за други родители момент! Горди сме, че близките на Гьоркем са част от каузата „Спаси, дари на...”!

Гьоркем вече има насрочена дата за преглед и евентуално операция. На 14 февруари 2011 год. детето трябва да постъпи в клиниката.
Обявяваме кампания за набиране на 7 860 лв. (6360 лв. оферта и 1500 лв. за път) за лечение на Гьоркем в Грайфсвалд, Германия!
 
Дарителска банкова сметка:
ОББ АД, клон Шумен

Гьоркем Гюнал Сали
BG38UBBS80021430205210 - в евро
BG90UBBS80021079463720 - в лева
BIC: UBBSBGSF
 
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.