Skip to content
Намирате се в: Начало Отворено писмо до Българския Бизнес
Отворено писмо до Българския Бизнес Печат Е-мейл
Автор Пламен Петров   
20 октомври 2007

Скъпи приятели, с това писмо решихме да се обърнем към корпоративните дарители в България и за пореден път имаме нужда от вашето активно съдействие. Свалете писмото в PDF-формат (секция "Документи") и го изпращайте на фирми, корпорации, бизнесмени! Времето е от значение за всяко дете на сайта и дано тези съвместни усилия да увеличат шансовете на децата за по-бързо и навременно лечение!

www.save-darina.org
Отворено писмо

до Българския Бизнес

от екипа на инициативата  Уважаеми български бизнесмени,


     Обръщаме се към вас в качеството ви на патриоти и хора. Обръщаме се към вас от името на няколко български деца, които се нуждаят от финансовата ви помощ, за да защитят правото си на живот.

Обръщаме се към вас, защото вярваме, че всяко българче заслужава да бъде здраво и щастливо и ако за държавата тези деца са чужди, ние, гражданите на тази държава не сме безразлични към тяхната съдба и мъките на техните семейства...

     Това е и основната цел на „Спаси, дари на...” – да помогнем за събирането на финасовите средства, необходими за лечението на всяко едно от децата на сайта. Сумите са непосилни за родителите им, но всъщност, не са толкова огромни – поне не и на фона на сумите, които се дават за какви ли не по-маловажни неща от живота на едно дете.

    Ние вярваме в патриотизма и човещината на Българския Бизнес.

Вярваме, че зад всяка българска фирма стоят личности, които са преди всичко българи, родители, хора с човещина и съпричастност в сърцата си.

Вярваме, че ще се намерят българи с финансови възможности, които ще протегнат ръка към децата на www.save-darina.org.

     На първа страница на сайта може да видите информацията за всяко дете, което се нуждае от помощ, неговата история, дарителските банкови сметки и всичко останало. (Имаме готовността да уредим и цялата документация за надлежни документи за дарение, които да ви послужат за счетоводни или данъчни цели).

    Парите не са единственият начин да подкрепите нашата кауза. В зависимост от спецификата на вашия бизнес, вашата компания или фирма може да стане инициатор и на други оригинални начини да подкрепят целите ни или конкретно дете – отворени сме за всякакви предложения и идеи!

    Убедени сме, че колкото и да е натоварен денят ви, ще отделите време и средства да дадете своя дял за спасяването на един детски живот!

    

Защото нашият девиз е:


„За да повярваш в доброто, трябва да започнеш да го правиш.“


Екипът на www.save-darina.org

 

P.S. От изключителна важност е да подчертаем, че www.save-darina.org не е фондация или друго юридическо лице, а инициатива на хора с активна гражданска позиция и нито един лев от даренията не минава през нас, а отива директно по съответната дарителска сметка на конкретното дете. Редовно публикуваме на сайта списък с дарителите (за всяко дете поотделно) и отчет за направените разходи за лечение. Много хора – включително и фирми – ни повярваха и ни помогнаха да доведем вече няколко дарителски кампании до успешен край. Всичко това също може да видите на сайта.
За всякакви въпроси или предложения, можете да ни пишете на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите или да се обадите на горещата ни линия: 0888-38-50-50.

Обсъди във форума. (71 мнения) 

 Свали PDF-версията на писмото

 

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.