Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Стиляна Дойчинова Стиляна заминава!
Стиляна заминава! Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
09 март 2011
Утре, 10 март, рано сутринта, с полет на Луфтханза, Стели заминава с родителите си за Хановер, където незабавно ще бъде хоспитализирана в МHH.
Това се случва буквално в последния възможен момент, защото тромбоцитите й продължават да спадат и след петък вече нямаше да може да пътува.

Изискваният от болницата депозит от 25 000 евро беше събран с помощта на приятели и колеги на родителите на Стели за 2 дни. Сумата беше преведена вчера и веднага след това администрацията на болницата определи датата за стационарен прием.

Много се надяваме Център „Фонд за трансплантации” да реагира бързо и в рамките на следващите 10 дни да осъществи плащането на 184 500 евро по оферта!
От загриженост за детето болницата в Хановер направи огромен и безпрецедентен жест да го приеме преди да получи дължимата сума, въпреки че това е изрично условие за всички международни пациенти на лечебното заведение. Очакваме същото отговорно отношение и от ЦФТ, за да не се стигне до неблагоприятни за Стиляна (а и за други бъдещи малки пациенти) ситуации в Хановер.

Нашата кампания продължава, но вече целта е набиране на средства за престой в общежитието към MHH на Стели и майка й през следващите 12 месеца.


Практиката в европейските клиники е детето да живее в извънболнична обстановка колкото е възможно по-дълго време. Затова, след първоначалното стабилизиране и изследвания, както и в периодите на почивка между отделните курсове предтрансплантационна химиотерапия, Стели ще бъде изписвана.
2-3 месеца след трансплантацията, в зависимост от състоянието й, отново ще започнат да я пускат навън. В началото за по ден-два, а после за все по-дълго.

БЛАГОДАРИМ ВИ за изключителната бързина, с която откликвате на призива ни за помощ! Само за три работни дни се събра близо половината от необходимата сума!
Дълбоко сме признателни за доверието и неизменната ви подкрепа!

Към момента в дарителската сметка на Стиляна има 19 813.88 лв.

Необходими са още 30 187 лв.

Можете да помогнете на Стиляна и като изпратите дарителски SMS с текст на латиница DMS STELI на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel).
За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.
Повече информация за DMS кампанията можете да намерите тук.

Обсъди във форума. (1 мнения) 

 
Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.