Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Стиляна Дойчинова Кампанията за Стели приключи успешно!
Кампанията за Стели приключи успешно! Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
02 април 2011
Приятели, особено сме щастливи да ви съобщим, че средствата, необходими за престой на Стели и майка й в Хановер, са изцяло събрани!

В края на месец март и Център „Фонд за трансплантации” е превел сумата по оферта.

Имаме и още една прекрасна новина, която сме нетърпеливи да споделим: От няколко дни Стели е в пълна ремисия! При последното контролно изследване са установени 0% злокачествени клетки
 
Именно това беше целта на голямото бързане Стели да замине веднага за Хановер - да бъде спряно задълбочаването на рецидива и да се постигне ремисия във възможно най-кратък срок.
Това е и задължително условие за планиране на костномозъчна трансплантация.
В близко време се очаква лекуващият екип да свика специализирана комисия от онкохематолози от различни клиники в Германия, която да вземе единодушно решение относно трансплантацията.

Каквото и да е решението обаче, лечението продължава по план до приключване на всички етапи от медицинския протокол за рецидив на лимфобластна левкемия.
 

Благодарим ви от сърце за съпричастността и подкрепата за малкото ни момиченце!

Благодарим!
 
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.