Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Последно Писмо на екипа на "Спаси, дари на..." до Обществения съвет на ЦФЛД
Писмо на екипа на "Спаси, дари на..." до Обществения съвет на ЦФЛД Печат Е-мейл
Автор Екип на сайта   
12 септември 2008
На 09.09.2008 г. екипът на "Спаси, дари на..." отправи покана за среща с Обществения съвет на Център "Фонд за лечение на деца" Причината е липсата на каквато и да е промяна в тромавите и непрозрачни процедури на ЦФЛД.

До проф. Иван Черноземски
Председател на Обществения Съвет
Център фонд за лечение на деца в чужбина

Копие до:
Доц. Евгени Генев
Член на Обществения съвет

Елица Баракова
Член и Говорител на Обществения съвет

Д-р Николай Добрев
Директор
Център фонд за лечение на деца в чужбина


Уважаеми господа,

С настоящото писмо се обръщаме към Вас, по повод общото съгласие за промяна на част от процедурите на ЦФЛД, постигнато на срещата ни през месец февруари 2008 год. Тогава всички присъстващи се съгласиха с голяма част от предложенията на екипа на „Спаси, дари на...” и останалите заинтересовани страни да се подобри работата на ЦФЛД като се:

* Оптимизират сроковете за взимане на решение и финансиране;
* Създаде се регулярна практика за публичен отчет на решенията на Обществения съвет за взетите решения след всяко заседание;
* Публикува се в сайта на ЦФЛД отчет за дейността на фонда и финансираните случаи през 2007 г.

Тъй като до момента не виждаме промяна в работата на ЦФЛД, бихме искали да ви поканим на нова среща, в която да дискутираме реалните възможности за създаване на максимално ефективни работещи процедури, така че Фондът да постигне целите си.

Ние, заедно с редица неправителствени организации, работещи в социалната сфера, сме готови да се обединим в работна група, която да иниициира и подкрепи подобен процес.


С уважение:
Екипът на „Спаси, дари на...”

09.09.2008 г.
гр. София

Обсъди във форума. (0 мнения)
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.