Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Силвия Славчова Кампанията за Силвия приключи успешно!
Кампанията за Силвия приключи успешно! Печат Е-мейл
Автор Екип на сайта   
04 октомври 2011
Нито за секунда не сме се съмнявали, че вие, Хора, ще откликнете със загриженост на зова за помощ на родителите на Силвия! И въпреки това сме дълбоко респектирани от бързината и масовостта на кампанията.
За един работен ден недостигащите средства за спешна трансплантация на Силвия Славчова в Хамбург се събраха!

Щастливи сме да ви съобщим, че Асоциация на чернодробно трансплантираните в България ще преведе на Университетска клиника Хамбург 29 000 лв. за лечението на Силвия.
Камара на строителите в България днес дари 14 000 лв.
С тези две големи дарения сумата по оферта е достигната.

Набраните в повече в дарителската сметка средства ще дадат възможност на родителите да покрият непланирани разходи в хода на лечението. А такива възникват често – затова офертите винаги съдържат уточняващ текст, че допълнителните разходи, ако се наложат такива, ще бъдат калкулирани отделно, извън първоначалната сума.

Разбира се, искрено се надяваме, че всичко ще мине без проблеми и след 3 месеца ще посрещнем здрави Силвия и майка й.

Днес чувстваме прекалено силна благодарност, радост и облекчение, за да ги помрачаваме с пореден коментар за причините, които наложиха тази кампания и принудиха едни уплашени и скромни родители да молят публично за помощ за живота на детето си.
Но това е за днес. От утре продължаваме да работим този срамен лимит да падне!

Благодарим ви, приятели! Приемете огромната ни признателност за човечността и щедростта си!
 
На Надя Цекулова и БНР Хоризонт, Альоша Шаламанов и bbt, Деница Суруджийска и Нова Телевизия, Люба Йорданова и вестник "Капитал" - благодарим ви, че винаги реагирате бързо, професионално и с любов към децата!

На добър път и късмет на малкото ни момиченце с най-големите и красиви очички
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.