Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Мерве Джебир Мерве замина за Италия!
Мерве замина за Италия! Печат Е-мейл
Автор Екип на сайта   
22 февруари 2012
Вчера в късния следобяд, с полет на България Ер, мъничката Мерве отлетя с родителите си за Бреша.
Показателите при вчерашните изследвания бяха влошени и пътуването повече не можеше да се отлага нито ден.

Детето е придружено от педиатър и беше транспортирано до самолета с линейка, а на борда имаше осигурен кислород за кувьоза.
 
Дължим признание на ЦФЛД за добрата организация и професионално свършена работа в тази сложна, дори критична ситуация! Винаги сме си представяли, че фондът трябва да работи така, но допреди 2 години не можехме и да си мечтаем.

Сумата, обявена в нашата кампания – 10 000 лв., вече е събрана. Както винаги, на вас може да се разчита! Изключително стоплящо и същевременно ангажиращо е да го знаем и чувстваме.
Благодарим ви, приятели!

Сега остава да чакаме новини и те да бъдат добри! Силно се молим и надяваме Мерве да бъде бързо и успешно трансплантирана! Дано има късмет малката душичка.

Остава ни и да продължим да настояваме за незабавно отпадане на лимита за финансиране на лечението на деца, заради който всички бяхме поставени в ужасното положение да спасяваме за броени дни живота на едно бебе! Това повече не бива да се повтаря, защото е прекалено дори за държава като нашата!
 
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.