Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Мерве Джебир Богдан се завърна у дома
Богдан се завърна у дома Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
24 февруари 2012

Майката на Боби ни зарадва с добри новини:

"Скъпи приятели!
Вече сме във Варна. Господ чу молитвите ни и всичко мина добре, въпреки трудностите. Лекарите смятат, че процедурите са били дори по-успешни отколкото са очаквали.

Назначиха ни контролна ангиография след 6 месеца, а дотогава активна рехабилитация в специализирана детска клиника във Фогтеройт. Сега очакваме оферта оттам и вярваме, че Фонда за лечение на деца ще я одобри.

За самия ни престой в Клиникум Аугсбург ако започна да пиша няма да се спра цял ден. Такава организация, ред, професионализъм, човешко отношение, усмивки, хигиена, изобилие от консумативи, модерни апарати и оборудване, грижа, внимание, избягване на всякаква болка и стрес и пак усмивки, усмивки, усмивки от целия персонал денонощно, а персонала според мен беше повече от пациентите. Ниво, което в България едва ли ще стигнем... И въпреки това, щастлива съм, че живея в България и че се върнахме. Още по-щастлива съм, че живея в България след като знам, че има хора като вас., като екипа на Спаси, дари на..., като всички които помогнаха на Боби., на Мерве, на Гьоркем ... Мисля, че това е най-важната ни мисия – да си помагаме и да се обичаме!

А проф. Райнов е най-невероятния човек, когото съм срещала. Когато влизаше в стаята ни сякаш слънцето изгряваше. Такова излъчване, благородство, харизма, авторитет и скромност! Най-големият ни късмет беше да се свържем с него и да му се доверим! Цял живот ще съм признателна на тези скъпи мои близки, благодарение на които това се случи.

Боби се държа мъжки в клиниката, а сега мъжки прави гимнастики, защото знае, че само с много усърдни упражнения бързо ще се възстанови. Вече пълзи, вдига си крачетата, прави по няколко стъпки като го придържаме. Определено има подобрение, а професорите от Аугсбург вярват, че с правилна рехабилитация във Фогтеройт след 6 месеца ще отиде на контролния преглед вървейки.

Борбата продължава, но вярвам, че най-трудната част мина и ще вървим уверено напред убедени в любовта на Господ и на хората!
"

Браво, малко геройче Smile

Благодарим на всички, които помогнаха да видим Боби така сладко усмихнат!

Обсъди във форума. (4 мнения)

 
Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.