Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Други новини Благотворителността през обектива
Благотворителността през обектива Печат Е-мейл
Автор Екип на сайта   
22 юни 2012
На 20 юни започна гласуването за най-добра снимка във фотоконкурса „Благотворителността през обектива”. Идеята на конкурса, организиран от Български дарителски форум и фондация „Помощ за благотворителността в България" е да визуализира и популяризира ролята на благотворителността в обществото, като провокира както професионални фотографи, така и любители да предложат своя поглед към благотворителността.

Участниците се състезават в 9 категории и за една Награда на публиката. На сайта на конкурса е изградена система за гласуване на публиката. Всеки може да гласува за колкото снимки реши, но само с по един глас. Наградата на публиката  ще спечели фотографията с най-висок рейтинг.

Гласуването ще продължи до 30 юни, а церемонията по награждаването на победителите ще се състои на 24 юли 2012 г. Наградените фотографии ще бъдат показани в Art Hall VIVACOM. Те ще бъдат публикувани и в специален каталог заедно с изданието на културно-информационния гайд „Програмата”. Отличените снимки ще бъдат представени в открити градски пространства и метростанции в София. През октомври и ноември изложбата ще пътува из страната – в общини, които са спечелили конкурс да я представят пред местна аудитория, заедно с дебат на тема „Благотворителност”.

Включете се в гласуването, има наистина чудесни снимки Smile 
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.