Skip to content
Намирате се в: Начало
В момента няма активни кампании
7 въпроса за акцията на ГДБОП във фонда за лечение на деца Печат Е-мейл
Автор Екип на сайта   
26 април 2016
Приятели,
Във връзка с показната акция във Фонда за лечение на деца написахме Отворено писмо с въпроси до премиера, главния прокурор и вътрешния министър, което ви призоваваме да подкрепите и вие.
Направихме това основно по две причини:

Първата е, че вече шести ден след арестите във Фонда, никой от отговорните за показната акция не намира за необходимо да даде каквото и да било аргументирано обяснение на разтревоженото ни общество. Почти седмица всички се питаме „Какво се случи на 20 април?”, „Кой?” и „Защо”? Няма да позволим да мълчат, докато всички забравим, както е ставало неведнъж. Затова се налага да зададем въпросите си директно до г-н Борисов, г-н Цацаров и г-жа Бъчварова.

Още повече, че отговорите, които ще очакваме да получим, касаят не само екипа на фонда и конкретния случай. Те касаят всички нас, гражданите на тази държава. Защитени ли са правата ни, домовете ни, свободата ни?

Втората причина е, че държим много ясно и недвусмислено да заявим на управляващите, че ние, обикновените хора, отказваме повече да заплащаме за своеволията на самозабравили се чиновници. Защото тук вече не говорим просто за пари. Говорим за най-скъпото – децата ни!

До 15 май събираме подписи, за да зададем тези въпроси и от ваше име. Може да се включите:
• като разпространите отвореното писмо,
• като подпишете онлайн: http://www.peticiq.com/otvoreno_pismo_fond или като да ни изпратите имената си на мейл: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите
На 16 май 2016 г. ще внесем отвореното писмо официално в Министерския съвет, Прокуратурата и Министерството на вътрешните работи.
Благодарим ви!
 
< Предишна   Следваща >

Още по темата:

Регистрация:

Абонамент за бюлетин

От тук можете да се абонирате за бюлетина с актуални новини от нашия сайт.


Гореща линия:
team(AT)save-darina.org

От галерията:

Нови потребители:

Общо потребители: 1221
  • mitko (1)
  • Росен Димитров (4)
  • Georgi Korfonozov (1)
  • Евгения Николаева Илиева (3)
  • Milen (1)
  • deribeev (61)
  • Цветина Иванова (1)
  • Данко Димитров (1)

Продавач на надежда

Аудио клип за сайта

Изтегляне на клипа.
 
Ръководство за родители на болни деца

Партньори:

Advertisement

Изпрати картичка

Advertisement

Най-четени:

Брояч на посещенията

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
посещения от 12/12/2006

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.