Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Евелина Георгиева Кампанията за Евка продължава
Кампанията за Евка продължава Печат Е-мейл
Автор Ирa   
29 август 2007

Приключила кампания!

Evelina
Насрочената за 27 август операция на Евка е преминала успешно.Продължила е осем часа през които са били оперирани крачето и ръчичката й.Когато е била само на 5 месеца Евка не е можела да движи ръката си и след усилени рехабилитации в Пловдив и София е настъпило подобрение, но лекарите в Германия са препоръчали операция, за да се избегнат усложнения в последствие след като тя порастне.В момента Евка е с гипсирани крачета и ръчичка и лежи неподвижно. Дават и болкоуспокояващи, за да не изпитва болка. Въпреки всичко, малката героиня се заканва, че "като й оздравее крачето ще тича толкова бързо,че мама няма да може да я настигне". Поради сложността на операциите лекарите препоръчват Евка да остане под тяхно наблюдение 45 дни. В предварителната оферта от клиниката в Ашау бе включен престой само за 2 седмици, което налага кампанията за събиране на средства за Евка да продължи.До няколко дни ще разберем и каква ще бъде сумата за направената допълнителна операция на ръчичката.

Приятели, отново разчитаме на вашата подкрепа, за да може малката Евка да тича и да бъде безгрижна като другите деца.

Също така се обръщаме към българите, които живеят в близост до Ашау, Германия или имат близки там. На родителите на Евка им е изключително трудно да контактуват с немските лекари, защото не владеят езика. От голямо значение за тях е ако има хора, които биха им съдействали с превод от немски в срещите им с лекарите на Евка особено сега след тежките операции, за да могат да се осведомяват за състоянието й.

Ако сте наблизо и може да помогнете на нашата малка русокоска и на родителите й, моля свържете се с нас.

Обсъди във форума. (1 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.