Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Евелина Георгиева Евка се нуждае от още средства
Евка се нуждае от още средства Печат Е-мейл
Автор Ирa   
24 септември 2007

Приключила кампания!

Скъпи приятели, събраните средства за Евка не са достатъчни, за да покрият медицинските разходи по лечението, извършено до момента!
Както вече ви информирахме, лекарите в Германия направиха операция на ръчичката на Евка, която не е била включена в предварителната оферта. Възникнали са и допълнителни разходи, които също не са били включени досега в цената.

Това са всички допълнителни разходи, които родителите на Евка трябва да заплатят, преди да тръгнат обратно за България в началото на октомври:
- Съоръжение за цялото тяло при легнало положение - следоперативно помощно средство - 1892 евро
- Ортеза - 2378.36 евро
- Ортопедични обувки - 214.96 евро
- Операция на ръката - 2930 евро
- Рехабилитация 58 евро на ден за 20 дни = 1160 евро
Общо: 8575.32 евро

До момента в сметката на Евка има 3500 евро и НЕ ДОСТИГАТ 5075.32 евро!

ЗА ДА ПРОЧЕТЕТЕ ПЪЛНИЯ ТЕКСТ, НАТИСНЕТЕ БУТОНА ВДЯСНО

До няколко дни ще сложим на нашия сайт документите за всички нови разходи.

От направените снимки лекарите са установили, че детето има изместване на таза. Заключението е, че е наложителна втора операция след половин година и насрочват такава за 26 март 2008 г.

Офертата за новата операция от клиниката в Германия е 9200 евро. Родителите на Евка очакват писмената оферта за следоперативното лечение и ще ни предоставят съответните документи, за да ги сложим на сайта.

Междувременно на малката сладурана са й поставили шина на крачето, от която изпитва големи болки, плаче много и се е наложило да я свалят. Лекарите предполагат, че проблемът идва от изместването на крачето на Евка и ще й направят нова шина.

Обръщаме се към всички вас, които бихте желали да помогнете на малката Евка да тича безгрижно и да няма повече сълзи, а само усмивки!

Тя е нашият малък герой, тръгнал по пътя на своето излекуване, но има нужда от помощ, за да стигне докрай!

Нови снимки от престоя на Евелинка в болницата можете да разгледате тук

Обсъди във форума. (0 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.