Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Гергана Табакова Кампанията за Гери приключи успешно!
Кампанията за Гери приключи успешно! Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
27 февруари 2009
Гергана, момиченцето със заслепяващо сини очи, ще може да се лекува в ортопедичната клиника в Ашау до пълното си възстановяване. Очаква се това да стане към 15-тата й година, когато (ако всичко върви все така гладко) шините ще бъдат окончателно свалени.

Благодарение на своевременно започнатото лечение, операцията беше избегната - скъсяването на крачето ще бъде овладяно само с ортези.
При последното посещение в Ашау този месец лекарите са констатирали, че не е необходима цялостна подмяна на голямата шина, а само корекция. В резултат, разходът за 2009 година намалява наполовина и не се налага да бъдат набирани оставащите 5 166 лв.
Гери е поредното дете, което се лекува навреме и адекватно отново само благодарение на вас, дарителите!
Здравната каса, позовавайки се на националните консултанти, отказа да издаде формуляр за планирано лечение Е 112, а Комисия за лечение в чужбина към Министерство на здравеопазването дори не си направи труда да отговори на молбата.
Вече 394 дни КЛЧ мълчи и бездейства...

За щастие, обществото ни не бездейства и е отговорно към бъдещето на децата си.

Благодарим ви, че ви има!

Обсъди във форума. (4 мнения)
 
Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.