Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Кристиян Кръстев Втора кампания за Кристиян
Втора кампания за Кристиян Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
03 юни 2009
ПРИКЛЮЧИЛА КАМПАНИЯ
Криси, на когото дадохте шанс да продължи рехабилитациите в Международна рехабилитационна клиника Трускавец, вече започна да ни радва с напредък. За дете в неговото състояние скокът е голям – задържа главичката много по-дълго изправена, обръща се по гръб, опитва се да става и да пълзи. Не плаче, когато му правят упражненията.
Вече си имаме много по-усмихнат и спокоен Криси. Можете да видите в Галерия колко е пораснал.

Родителите на Кристиян не спират да търсят и обмислят всички възможности за още по-бързо и съществено подобрение на състоянието му. Постоянно четат за новости и правят проучвания за най-съвременните начини за рехабилитация.
От няколко месеца водят разговори с водещи клиники в Израел. Специалистите от Alyn Hospital са разгледали документите на детето, но не могат да потвърдят ангажимент за лечението му, преди да го прегледат на място.

Прегледът ще струва 2450 шекела или около 1000 лв. (оферта), а самолетните билети в двете посоки – 1200-1300 евро, в зависимост от авиокомпанията.

От 17 до 29 юни Криси отново ще постъпи в клиниката в Трускавец. Средствата, събрани при предишната ни кампания, са достатъчни, за да се проведе лечението, но за следващия курс, който ще е през септември, детето отново се нуждае от подкрепата ви. Офертата за септември се очаква да бъде същата като настоящата – 3 208 евро и ще ви я представим до средата на месец юни.

Обявяваме кампания за набиране на средства за консултация на Криси в Израел и за рехабилитация през септември в Трускавец общо за 10 000 лв.

Можете да помогнете на Криси и като изпратите дарителски SMS с текст DMS KRISI на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, vivatel и M-Tel). За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.


Телефон за контакт с бащата на Кристиян - Ивайло Кръстев: 0887 57 03 46

Обсъди във форума. (3 мнения)
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.