Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Иван Арнаутски Кампанията за Иван приключи успешно!
Кампанията за Иван приключи успешно! Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
04 октомври 2009
С огромна благодарност и удовлетворение споделяме с вас радостта си! Ванко ще продължи лечението си във Франция. Там, където лекарите са най-запознати със заболяването му и ще му бъде осигурена прецизна лъчетерапия, съобразена със спецификата на неговия конкретен случай.

Беше от изключителна важност последният етап да бъде проведен без компромиси с медицинска техника и специалисти.
Признателни сме! Дадохте на детето не само възможност да получи качествено лечение, но и сила за тази последна крачка към пълното оздравяване.

Подкрепата ви е безценна и за майка му:
Позволете ми от мое име и от името на сина ми Иван Арнаутски, да изкажа нашата голяма благодарност за направените дарения чрез обявената кампания за набиране на средства на „Спаси, дари на...”.
Благодарим за разбирането и съпричастността Ви в нашата борба със заболяването сарком на Юинг, от което е болен синът ми повече от една година. Ние вярваме, че заедно с Вас ще победим болестта и така детето ми, както и хиляди деца, които страдат от различни коварни заболявания, ще успее да реализира своите мечти.
Пожелаваме Ви преди всичко много здраве и нека късметът и успехът винаги да Ви съпътстват.
БЛАГОДАРИМ ВИ!
Иван и Елеонора

А ние пожелаваме на Ванко лека и безпроблемна лъчетерапия и след нея никога повече да не се сеща за болести.

Благодарим на всички вас, които и през летните дни не забравихте децата, нуждаещи се от помощ! За страданието няма сезони, но и за милосърдието също. Вие го доказахте.

Благодарим на родителите на любимия ни Цеци за неизменната подкрепа. Звездичката Цеци грее в сърцата ни и продължава да раздава любов.

Благодарим на г-н Христов и на екипа му, които дариха на Ванко няколко прекрасни морски дни, много топлота и забавления в луксозния хотел „Зорница Сендс Спа”!

Терапията в Париж ще продължи 2 месеца. Ще ви информираме редовно как протича лечението.

Хайде, мило приятелче, малко остана! Всички сме с теб! Ще те чакаме за една хубава и спокойна Коледа вкъщи.
 
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.