Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Габриела Йорданова Новини за лечението на Габи Йорданова
Новини за лечението на Габи Йорданова Печат Е-мейл
Автор Екип на сайта   
22 май 2011
Измина месец откакто Габи беше приета по спешност в Рим. Продължителната неяснота относно финансовите условия, свързани с лечението, ни накара да се обърнем с молба за информация към лекуващия лекар на Габи в болница “Сан Камило” д-р Анна Лукашвили - Директор на департамента по педиатрия и детска хематология и Директор по клинична трансплантация на хемопоетични стволови клетки.

Д-р Лукашвили не само беше любезна да ни отговори в рамките на няколко дни. В краткото си писмо тя ни съобщава, че лечението на Габриела в „Сан Камило” ще бъде безплатно!

За по-подробна информация д-р Лукашвили е готова да приеме екипа ни за разговор с нея и нейните колеги в болницата, но по очевидни причини такава среща засега не може да се осъществи, затова ще продължим комуникацията, доколкото е възможно, писмено.

Благодарим ви! Вашата подкрепа беше и продължава да е от огромно значение за Габи и нейните родители!
Когато момиченцето ни се върне оздравяло, нещо, в което силно вярваме, родителите й ще могат да предарят неизразходваните средства на друго болно детенце.
Обсъди във форума. (0 мнения)
 
Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.