Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Габриела Йорданова Временно спиране на кампанията за Габриела Йорданова
Временно спиране на кампанията за Габриела Йорданова Печат Е-мейл
Автор Екип на сайта   
07 май 2011
Както ви съобщихме, на 20 април Габи постъпи в болница Сан Камило, където лечението й веднага беше подновено и продължава и в момента с химиотерапия за постигане на ремисия.

Изпитваме искрено възхищение от хуманния жест на болницата и на лекуващия лекар д-р Анна Лукашвили, които приеха детето по спешност, без авансов превод на средства за лечението!

Габи се чувства добре. Кръвните й показатели са ниски, което не е необичайно при този вид терапия, но с радост научихме, че малката е весела, жизнена и все по-палава

Родителите й са изключително доволни от грижите, вниманието и професионализма на италианския екип и благодарят на всички, които помогнаха за бързото заминаване на детето!

През изминалите 17 дни очаквахме финансовите условия на болницата да станат ясни и да получим оферта за цялостното лечение на Габи в Рим, за да коригираме и представим пред вас новата цел на кампанията.
Инициативата ни е организирана на този принцип на отчетност и за екипа ни е от голямо значение да го спазваме стриктно.
Предвид факта, че все още нямаме яснота колко ще струва лечението, спираме временно кампанията за Габи до получаване на актуална калкулация на разходите.
В момента в дарителските сметки на Габи има 125 000 лв.
В случай, че стойността на лечението се окаже под тази сума, родителите са поели ангажимента неизразходваните средства да бъдат предарени на друго нуждаещо се дете.

Благодарим ви, приятели! Благодарим за честта да сме заедно вече пета година в битката за детския живот!
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.