Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Други новини Подарък за вас – лъвчето на „ Спаси, дари на...”!
Подарък за вас – лъвчето на „ Спаси, дари на...”! Печат Е-мейл
04 септември 2007
Подарък за вас – лъвчето на „ Спаси, дари на...”!
Думите не са достатъчни, за да изразим благодарността си към всички вас – посетителите на сайта „ Спаси, дари на..”, които месеци наред сте неотлъчно до нас и приемате съдбите на децата на сайта ни като ваша лична съдба! Заедно ставаме свидетели на това, че колкото по-искрено помагаш на другите, толкова по-силно сърцето ти започва да бие с един нов ритъм. Колкото повече даваш на другите с искреното желание да промениш живота им, толкова повече те възнаграждава светът!
В израз на признателност към всички хора с големи сърца в периода след 8 август ще раздадем 30 лъвчета „Спаси, дари, на...”. Лъвчетата са лимитирана серия, произведени специално за инициативата ни и са подарък от българи живеещи в САЩ. Плюшените симпатяги символизират смелостта и силата на децата на сайта ни, които се борят като истински лъвчета за здравето и живота си.

Условия, за да станете притежател на уникалното лъвче на „ Спаси, дари на..”:

  1. Направете дарение в банковата сметка на дете от нашия сайт.
  2. След като името ви бъде поместено в списъка с дарители на нашия сайт ни изпратете емайл на следните адреси: dhurmuzovaАsave-darina.org и gerganaАsave-darina.org /А замества @ като защита срещу ботове/
  3. В емайла посочете следната информация: вашето име и адрес, кога е направено дарението, на името на кое от децата от нашия сайт сте направили дарение.

ВАЖНО: Дарителите се поместват във форума в раздела Децата на сайта.
Първите 30 дарители след 8 август, които ни пишат и отговорят на нашите условия ще получат от уникалните лъвчета на „ Спаси, дари на..”.

Лъвчето „ Спаси, дари на...” е нашия подарък за вас – хората с големи сърца!

Обсъди във форума

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.