Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Филип Ариф Втората кампания за Филип приключи успешно!
Втората кампания за Филип приключи успешно! Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
02 юни 2009
Приятели, можем с радост и удовлетворение да се поздравим с още една успешна кампания! Благодарение на вас, на родителите на скъпото ни ангелче Светльо и с щедрата подкрепа на немската организация Ein Herz für Kinder, Филип получи своя шанс да бъде лекуван в една от най-престижните неврохирургични клиники в Германия – тази на Висше Медицинско училище Хановер.
Операцията ще извърши лично проф. Краус.

Изчакваме професорът да се върне от конгрес тази седмица и да насрочи дата за стационарен прием на Филип.

Няма да коментираме поредната проява на безразличие към живота на едно дете от страна на КЛЧ. С това ще се занимае Темата на Нова. На 13 или 14 юни предаването ще бъде посветено на децата, нуждаещи се от финансиране на лечение в чужбина. Там ще видим и усмихнатото личице на Филип, доверчиво очакващ помощ.
И той я получи! Отново от всички вас – хората, даряващи надежда.

Благодарим ви!

Късмет на теб, сладко приятелче!

Ще ви информираме редовно как протича лечението на детето. Надяваме се всичко да премине гладко и по най-благоприятния за Филипчо начин.

Обсъди във форума. (21 мнения)
 
Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.