Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Анна Бородкина Кампанията за Ани приключи успешно!
Кампанията за Ани приключи успешно! Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
03 февруари 2010
Щастливи сме да ви съобщим, че средствата, необходими за лечението на Ани с експериментално лекарство, са събрани!
Тя ще продължи да приема лекарството през следващите 2 години по схема, назначавана на всеки 4 месеца от "Genome", съобразно имунния й статус.
Тъй като социални грижи предвиждат възможност за смяна на инвалидна количка 5 години след получаването на първата, родителите ще закупят с дарените от вас средства и инвалидна количка за легнало положение, която необходима на Ани сега.

Признателни сме за подкрепата, която дарихте на русокосото ни момиче в усилията му да преодолее последиците от тежката болест!

За Ани и родителите й вашата подкрепа е от изключително значение не само като финансова помощ. Тя ги зарежда със силна позитивна енергия и увереност, че ще успеят.
За тях тази подкрепа е и още едно доказателство, че: "В живота доброто и лошото вървят заедно, но доброто е повече. Когато се случи трагедията с Ани, изведнъж се оказахме заобиколени от неподозирано много добри хора, които ни помогнаха, и продължават да ни помагат, да се справим с това изпитание. Получихме толкова много разбиране и безрезервна помощ! Мечтаем да съберем всички наши приятели на едно място и да им благодарим лично, но те наистина са много и скоро ще ни трябва стадион, за да ги поберем. "

Благодарим на бТВ за разбирането и сътрудничеството!

Още веднъж благодарим горещо на лекарите на Ани – проф. Романски, д-р Каракашев, д-р Уилям от УМБАЛ „Св. Ив. Рилски” и д-р Рангачев от УМБАЛ „Царица Йоанна” за професионализма и всеотдайността им!

Благодарение на постоянната работа на рехабилитатора Любомир Спасенов, когото Ани чака с нетърпение всеки път, тя продължава успешно да раздвижва ръцете си и се справя все по-добре.

Предвижда се този месец да й бъде махната окончателно и трахеостомната канюла. Това ще е голямо облекчение и нова победа за Ани.

С обич и надежда очакваме още много победи, Ани!
 
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.