Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Антонио Антонов Кампанията за Антонио приключва окончателно
Кампанията за Антонио приключва окончателно Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
22 юни 2010
Днес получихме актуална рецепта за лекарството, от което Антонио се нуждае. Становище на невролог няма, но и рецептата е достатъчна, за да разберем, че 16 000 лв. на година е изключително завишена цена.
Потърсихме по-внимателно в интернет и открихме, че сироп Енцефабол струва между 60 и 80 долара. Това означава, че за лечението на Антонио са необходими не повече от 130 лв. месечно.

Набраните до момента средства по сметката на детето са около 1 700 лв. (очакваме пълния списък с дарители). Тези средства ще бъдат достатъчни за едногодишното му лечение с лекарството.

Сметката на Антонио Антонов в Уникредит Булбанк е дарителска и напълно защитена от недобросъвестно ползване на средствата по нея. Родителите не могат да използват събраната сума, без да представят официална оферта/проформа фактура. Парите ще се превеждат единствено по банков път на фармацевтична фирма или лечебно заведение.

Проблемът се породи от нашето предоверяване на обясненията, както и на фактурите, представени от бащата.
Избързахме, загрижени за детето...
Вече ще внимаваме повече. Все още не можем да свикнем, че има хора, които не се свенят да използват болестите на децата си за лично облагодетелстване.

Антонио наистина е болен и наистина има нужда от Енцефабол. По тази причина ви благодарим, че му помогнахте!
Благодарим и за това, че ни обърнахте навреме внимание за несъответствията между събираната и фактически необходимата сума.
В такива случаи за пореден път си даваме сметка колко е важно, че сме заедно!
Благодарим!
 
Обсъди във форума. (5 мнения) 
 
Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.