Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Тимшел Костадинова Тимшел се върна от Виена
Тимшел се върна от Виена Печат Е-мейл
Автор Десислава Хурмузова   
21 септември 2012

Малката ни красавица беше оперирана на 11 септември в Ортопедична болница Шпайзинг Виена. Операцията е преминала без усложнения и Тимшел вече си е вкъщи.
Ето и разказа на родителите й: 

"Здравейте, Приятели!
Обещахме да Ви държим в течение на това какво се случва с нашата Тимшел и ето ни с актуална информация.

Преди дeвет дни се завърнахме от Виена, където бяха направени едновременно двете ортопедични операции, за които беше обявена кампанията, както и още нещо в допълнение.

Тъй като от последния ортопедичен преглед измина почти година, ден преди операцията лекарите направиха нов. Оказа се, че заедно с лявото краче е необходимо да бъде направена аналогична операция и на дясното. Така сега нашата голяма-малка Тимшел е с две гипсирани крачета от пръстите почти до таза и ще остане така през следващите шест седмици. Има си обаче нова временна придобивка – инвалидна количка с размери точно като за нея и вече можете да я забележите как отлично се справя с маневрите из Морската градина.

След шест седмици ни очаква нов кратък престой във Виена, за да извадим поставените в крачетата пирони и да заменим гипса с такъв до под коляното, с който тя трябва да може да ходи, а и ще и тежи само за две седмици.

Два дни преди да ни приемат в болницата Тимшел стана на 4 години. Може би заради това тя прие всичко, което й се случва, като истинско мъжко момиче, много по-зряло и спокойно от самите нас. Надяваме се възстановяването да е бързо, скоро да я видим как крачи уверено и стабилно и всички спомени за болници и операции да останат зад гърба ни.

Още един път благодарим на всички Хора! С вашата помощ и подкрепа нашето чудо скоро ще се сбъдне.
Поздрави и бъдете здрави!
Тимшел, Славея и Мартин Костадинови"

Обсъди във форума. (0 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.