Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Гьоркем Сали Гьоркем Сали
Гьоркем Сали Печат Е-мейл
Автор Екип на сайта   
08 март 2013
Още едно момченце трябва да бъде прието за очна операция в Грайфсвалд през април, няколко дни след Константин.
Нашият Гьоркем. Неговата дата за прием е на 24.04.2013 год.

Лечението на Гьоркем продължава вече пета година. Вероятно ще приключи скоро, ако всичко върви гладко, както досега. Поне такива са надеждите на проф. Клеменс. През месец май миналата година, когато беше направена операция на лявото око, професорът е казал на родителите, че планира още една интервенция – витректомия на дясно око, след което ще се виждат само за контролни прегледи.

Гьоркем израстна тук, с нас, от двегодишно бебе до ученик С ваша помощ премина през няколко операции на двете очи. Сега е в подготвителна група в училище, много обича да спортува и успява да се движи и ориентира без помощни средства.

Преди 4 години писахме, че няма да сме спокойни, докато не е направено всичко във възможностите на медицината едно малко слънчице да види слънцето. Днес сме доста по-спокойни. Защото сме уверени, че с общи усилия нашата слънчева кауза ще бъде изпълнена докрай.

Обявяваме кампания за набиране на 7 860 лв. (6360 лв. оферта и 1500 лв. за път) за лечение на Гьоркем в Грайфсвалд, Германия!


Дарителска банкова сметка:
ОББ АД, клон Шумен

Гьоркем Гюнал Сали
BG38UBBS80021430205210 - в евро
BG90UBBS80021079463720 - в лева
BIC: UBBSBGSF

Телефон за контакт със Сибел Хюсеин - майка: 0894632257

Обсъди във форума. (1 мнения)

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.