Skip to content
Намирате се в: Начало
В момента няма активни кампании
Петиция за работещ Фонд за лечение на деца Печат Е-мейл
Автор Екип на сайта   
01 март 2017

Проф. Пилософ ще освободи директорския пост във Фонда за лечение на деца. Май. На 6-ти март. Но това нито е сигурно, нито е достатъчно.

Затова напомняме какви са проблемите и исканията ни и настояваме да бъде върнат старият правилник за работа на фонда, да се сформира работна група с широк кръг експерти и граждански организации и да се изготви адекватен нов проект, защитаващ в максимална степен правото на децата на навременно и качествено лечение.

Настояваме също да бъде назначен одит от Сметната палата и от държавна финансова инспекция на работата на фонда по време на неговото управление; да бъде отстранен от длъжност екипа на инспектората към министерство на здравеопзването заради неосъществяване на контрол за изпълнение на неговите задължения въпреки многобройните сигнали; да бъде потърсена наказателна отговорност на всички, виновни за препятстването на лечението на деца по най-добрия начин.

Подпишете се!

https://www.peticiq.com/cfld

 

 
Следваща >

Регистрация:

Абонамент за бюлетин

От тук можете да се абонирате за бюлетина с актуални новини от нашия сайт.


Гореща линия:
team(AT)save-darina.org

От галерията:

Нови потребители:

Общо потребители: 1221
  • mitko (1)
  • Росен Димитров (4)
  • Georgi Korfonozov (1)
  • Евгения Николаева Илиева (3)
  • Milen (1)
  • deribeev (61)
  • Цветина Иванова (1)
  • Данко Димитров (1)

Продавач на надежда

Аудио клип за сайта

Изтегляне на клипа.
 
Ръководство за родители на болни деца

Партньори:

Advertisement

Изпрати картичка

Advertisement

Най-четени:

Брояч на посещенията

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
посещения от 12/12/2006

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.