Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Последно Ново партньорство
Ново партньорство Печат Е-мейл
Автор Деси Хурмузова   
23 май 2007

Ново партньорство
Днес, на пресконференция, организирана от Български дарителски форум (БДФ) и Фондация „Помощ за благотворителността в България" (ФПББ), официално потвърдихме ангажимент за партньорство с двете организации.

Няколко дни преди партньорството ни да стане факт, бяхме поканени от БДФ и ФПББ за сътрудничество, заради уникалната благотворителна дейност, която екипът ни извършва. Получихме тяхното признание за това, че заедно с дарителите и приятелите на save-darina.org неуморно доказваме, че няма невъзможни неща.
Тъй като целта ни е обща – нов шанс за живот и пълноценно детство на малките, приехме с радост и надежда предложеното партньорство.

БДФ и ФПББ дадоха старта на DMS в България - единна система за даряване чрез SMS към мрежите на Глобул и Вивател и телефонни обаждания за абонати на БТК.
БДФ и ФПББ се ангажираха, наред с другите си проекти, с осигуряването на кодови думи и стационарни телефонни линии, предназначени за набиране на средства за деца, които се нуждаят от оперативно лечение, съгласно условията и изискванията на DMS.
От двете организации са готови също да осигурят лекарски консултации по документите на децата, както и медийна разгласа.

Това партньорство ще осигури на всички деца с необходимост от лечение в чужбина възможност да набират средства и чрез изпратен SMS с уникална кодова дума, гарантираща, че дарението ще отиде именно за избраната от дарителя кампания.

Ние, от своя страна, се ангажирахме да поемем разгласата на кампаниите на деца, чиито родители са се обърнали за помощ към БДФ или ФПББ, както и с подпомагане в процедурата по разкриване на дарителска сметка за набиране на средства за лечение.

Надяваме се, че с възможностите на DMS, ще постигнем още по-голяма ефективност, масовост и удобство на дарителския процес.

Нашето ново сътрудничество е в името на втори шанс за болните българчета и е още едно потвърждение на мотото на „Спаси, дари на..." :

Когато хора от различни краища на света протягат ръце и мислят за една детска усмивка - това е любов.

 Йордан Петров е направил снимки и кратко видео от пресконференцията.

Обсъди във форума. (0 мнения) 

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.