Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Добри Николов "Кой беше този Добри?!"
"Кой беше този Добри?!" Печат Е-мейл
Автор Пламен Петров   
05 юни 2007

ЧРД, Добри!
ЧРД, Добри!
Това е бил отговорът към родителите на Добри, след поредното им обаждане до Министерство на здравеопазването (МЗ) по повод подадената от тях молба за издаване на разрешение за събиране на средства по частен път. (Без такова разрешение не може да се кандидатства за кратък номер за SMS-дарения, например). Молбата е подадена още на 22 март 2007г. В Република България законовия срок за отговор на всякакви молби, жалби и пр. е един месец. Но на никой не му пука. В безбройните дирекции на МЗ (а и не само там) не работят хора, а чиновници. (Ако има изключения - средата бързо ги модифицира, за съжаление). За чиновниците Добри е някакво си чуждо дете. За нас не е.

Скъпи приятели, знаем че за вас също не е безразлична съдбата на Добри! Помагали сте ни толкова много досега - помогнете ни още веднъж, за да раздвижим нещата и да не останем безмълвни пред чиновническия терор и бездушие! Сигурен съм, че някои хора могат да бъдат събудени от хроничната си летаргия само след много сериозно разтърсване. Ами да ги разтърсим тогава - Добчо го заслужава!

(02) 930 1313

 

Това е "фаталният" телефон, от който зависи решението за Добри да бъде взето час по-скоро, а не да бъде протаквано с месеци, докато шансовете му за успешно лечение намаляват. Наберете го и попитайте кога най-сетне ще има такова решение! Обяснете им "кой беше този Добри"... Сигурен съм, че ще има ефект.

Това е Добри
Това е Добри
Много ви моля - въпреки всичко - да бъдете учтиви! Грубостите и обидните думи може и да са заслужени, но няма да помогнат нито на Добри, нито на мисията на този сайт. Ние просто искаме отговорът, който ни се полага по закон. За морал да не говорим...

Днес Добри има рожден ден. Нека това да е неговият подарък от всички нас! За които той не е чуждо дете...

Обсъди във форума. (22 мнения) 

Молбата на Добри е подадена на 22-ри март в Дирекция "Медицински дейности" на МЗ, входящ номер 95-00-76

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.