Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Габриела Желева Втората кампания за Габриела приключва успешно!
Втората кампания за Габриела приключва успешно! Печат Е-мейл
Автор Екип на сайта   
03 март 2011
След новината за финансовата подкрепа, която Център „Фонд за трансплантации” оказа на Патриция, сме особено радостни, че можем да споделим с вас още една: Общественият съвет към Център „Фонд за лечение на деца” взе решение да подпомогне продължаващото лечение на Габи в Израел.

От дарителската сметка на Габи вече са преведени на болница "Илрефуа" (където ще се провежда рехабилитацията) набраните до момента 57 350 лв.
След празниците Фондът ще преведе недостигащите 30 000 лв.

Този път ЦФЛД свърши работата си своевременно, професионално и със загриженост за детето.
С удовлетворение отчитаме това и се надяваме занапред да имаме още много поводи да пишем добри думи за дейността на тази толкова важна за болните деца институция.

И за Габи имаме хубави новини. Температурата й е спаднала, отокът от операцията – също. Вече ходи стабилно, бодра е и доста по-спокойна.
Сега предстоят 6 седмици усилена рехабилитация за възвръщането на гълтателния рефлекс. С него също има малък напредък – веднъж от няколко опита Габи успява да преглътне.
Мъничък боец ни е тя!

От сърце ви благодарим за безценната подкрепа! А Габи праща много целувки на всички
 
 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.