Skip to content
Намирате се в: Начало Новини Други новини Наш партньор: Съюза на българите по света "Бъдеще"
Наш партньор: Съюза на българите по света "Бъдеще" Печат Е-мейл
Автор Гергана Барабонкова   
29 март 2007

СБС
Щастливи сме да ви съобщим, че партньор на нашата инициатива „Спаси, Дари на...” е Съюз на българите по света "Бъдеще". Сдружението е официално регистрирано в Париж през юни 2006 и има за цел да обедини българските граждани по света за създаването на модерно, свободно общество в България, основано на гражданското участие, прозрачността, свободната конкуренция, частната собственост и човешката солидарност.

Благодарение на подкрепата на СБС "Бъдеще", дарения за децата на сайта ни вече могат да бъдат изпращани чрез системата за плащания PayPal. РayPal не работи с български банки и сме изключително признателни на съдействието на Съюза на българите по света "Бъдеще", който функционира на територията на страна, включена в системата.
Събраните средства ще се превеждат в сметката на съответното дете в България, с посредничеството на френската банка BRED. Всички дарени суми ще бъдат конвертирани в евро. Даренията ще се афишират в реално време на сайта на Съюза на българите по света "Бъдещe" - www.budeshte.org и на нашия сайт - www.save-darina.org

Екипът на „Спаси, Дари на...” е безкрайно благодарен на Съюза на българите по света "Бъдеще” и лично на господин Атанас Чобанов - секретар на Съюза, за незабавната реакция, за протегнатата ръка, за професионализма и човечността. Благодарим ви, че дарявате живот на надеждата! Обсъди във форума. (0 мнения)

 

 
< Предишна   Следваща >

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.