Skip to content
Намирате се в: Начало
В момента няма активни кампании
Новини за Дари Печат Е-мейл
Автор Деси Хурмузова   
23 февруари 2007
Дарина и семейството й заминаха за Израел на 18.02.2007 год.
Веднага след пристигането им, са започнали изследвания на момиченцето, от които проф. Славин е останал доволен и е изразил радостта си, че детето не пристига при него в последния възможен момент, както било обичайно при български пациенти, забавящи лечението си по редица причини.

В четвъртък на Дари й е поставен централен източник, който да бъде използван за всички манипулации от тук нататък. Едновременно с поставянето му е взета проба от костния й мозък за нова миелограма.

Все още не са приети в болницата. Това се очаква да стане другата седмица, когато ще има свободни легла. Засега нощуват в хотела и ходят на изследвания в клиниката.

Професорът обмисля и планира да извърши трансплантацията с донор Дора – майката на Даринка. Въпреки, че двете нямат съвместимост, той вече има подобни успешни операции с фамилен донор.

Лекарският екип и болничният персонал проявяват изключителна загриженост и внимание към малката си пациентка. Тъй като в момента е доста злояда - резултат от химиотерапиите, й се приготвя специално пасирано меню, което тя харесва.

Нашето смело момиче Лора също се възстановява бързо от хепатита, от който се разболя малко преди заминаването на сестричката й.
 
< Предишна   Следваща >

Още по темата:

Регистрация:

Абонамент за бюлетин

От тук можете да се абонирате за бюлетина с актуални новини от нашия сайт.


Гореща линия:
team(AT)save-darina.org

От галерията:

Нови потребители:

Общо потребители: 1221
  • mitko (1)
  • Росен Димитров (4)
  • Georgi Korfonozov (1)
  • Евгения Николаева Илиева (3)
  • Milen (1)
  • deribeev (61)
  • Цветина Иванова (1)
  • Данко Димитров (1)

Продавач на надежда

Аудио клип за сайта

Изтегляне на клипа.
 
Ръководство за родители на болни деца

Партньори:

Advertisement

Изпрати картичка

Advertisement

Най-четени:

Брояч на посещенията

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
посещения от 12/12/2006

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.