Skip to content
Намирате се в: Начало
В момента няма активни кампании
Поздрави от Йерусалим Хадаса! Печат Е-мейл
Автор Дора и Росен   
23 февруари 2007

Поздрави от Йерусалим Хадаса!
Здравейте скъпи приятели!

Поздрави от Йерусалим Хадаса!
Само от четири дни сме тук, а вече ни мъчи носталгия по родния дом. В момента се намираме в хотела към болницата в очакване да се освободи стая в болницата за нас. Веднага на другия ден след пристигането ни се срещнахме с проф. Славин в неговия кабинет. Той прегледа Даринка и остана доволен от общото й състояние в момента. Назначи разични кръвни изследвания, ЕКГ, рентген-бял дроб и др. В неделя ще постъпим в болницата за ден-два за да поставят на Даринка централен източник(край на болезнените абокати), през който ще се вливат всички медикаменти, упойки и ще се взимат исзледвания.

 

Тук цялата информация за пациента, неговото състояние и лечение се въвежда в електронни носители (никой не пише на ръка), след това чрез специални бар кодове се извлича необходимата информация. Заплатихме общо 359 долара за електронната обработка на документите. Тук след всеки преглед или манипулация на Даринка й даваха по някое малко подаръче (така е прието), а след като й взеха кръвните изследвания ни изпратиха задължително да я нахраним в столовата на клиниката и след това продължиха прегледите. Според първите резултати кръвната картина на Даринка е в норми. Очакваме скоро да й бъде направено изследването на костния мозък и след като излязат резултатите проф. Славин ще каже какво предстои. Персонала на хотела е много отзивчив за това че Даринка отказва да си дъвче храната менажера на хотела разпореди да й я приготвят по специален начин. За сега всички сме добре. Стараем се на Даринка нищо да не й липсва. Тъжно ни е за Лорка, но няма как. Скоро пак ще пишем. Много поздрави на всички и много, много целувки.


Дора и Росен

 
< Предишна   Следваща >

Още по темата:

Регистрация:

Абонамент за бюлетин

От тук можете да се абонирате за бюлетина с актуални новини от нашия сайт.


Гореща линия:
team(AT)save-darina.org

От галерията:

Нови потребители:

Общо потребители: 1221
  • mitko (1)
  • Росен Димитров (4)
  • Georgi Korfonozov (1)
  • Евгения Николаева Илиева (3)
  • Milen (1)
  • deribeev (61)
  • Цветина Иванова (1)
  • Данко Димитров (1)

Продавач на надежда

Аудио клип за сайта

Изтегляне на клипа.
 
Ръководство за родители на болни деца

Партньори:

Advertisement

Изпрати картичка

Advertisement

Най-четени:

Брояч на посещенията

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
посещения от 12/12/2006

Използването на текстове, снимки, документи и всякаква друга информация, публикувана на сайта save-darina.org, може да бъде използвана само след писмено разрешение и задължително цитиране на източника.